Окупанти будують залізницю на півдні України, щоб замінити Кримський міст

Окупанти будують залізницю на півдні України, щоб замінити Кримський міст

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров розповів про плани ворога на залізницю, яку росіяни будують на півдні України з Ростова до Криму.

Про це він повідомив у соцмережі.

За його словами, цим сполученням окупанти планують замінити Кримський міст.

Всі розуміють, що Кримський міст довго існувати не буде, всі розуміють, що сьогодні він є під прицілом наших спецслужб і точно буде знищений. Саме через це ворог почав будувати залізницю, через те, що існуюча залізниця, вона є, яка з’єднує Донбас та Мелітополь, є така залізниця, але вона проходить надблизько з лінією фронту, - заявив голова Запорізької області.

Це сполучення проходить поблизу Токмака, Молочанська і розташоване за 20 кілометрів від лінії фронту. Тому тепер росіяни будують залізницю поблизу Азовського узбережжя. 

На жаль, будівництво сьогодні просувається, на жаль, як фіксують наші мешканці, які знаходяться в тимчасовій окупації. Я дуже сподіваюся, що ворог не зможе, не встигне побудувати цей логістичний шлях, тому що завершення будівництва цього логістичного шляху суттєво допоможе ворогу забезпечувати логістику свого військового озброєння, своїх гармат, своїх боєприпасів і це точно ускладнить просування для ЗСУ, - додав Федоров.

Нагадаємо, Макрон переконуватиме лідера КНР вплинути на путіна для завершення війни - Bloomberg

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Load next