В Одесі відсторонили від роботи поліцейську через відео про чергування біля церкви

В Одесі відсторонили від роботи поліцейську через відео про чергування біля церкви

В Одесі відсторонили від роботи та обіцяють звільнити поліцейську, яка у соцмережі висловилася зневажливо щодо можливих обстрілів церкви на Великдень.

Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Нацполіції в Одеській області.

5 травня, під час моніторингу інтернету в одному із пабліків було виявлено відео з висловлюваннями поліцейської щодо невдоволення обов’язком чергувати біля церкви на Великдень та байдужістю до можливих обстрілів і загибелі громадян. Це повідомлення, яке вона скинула для своїх друзів у приватну групу, стало надбанням пабліків. Така поведінка є неприйнятною, ганьбить роботу правоохоронця, і на неї була принципова та жорстка реакція керівництва, - йдеться у заяві відомства.

У поліції повідомили, що співробітницю відсторонили, ініційовано службове розслідування, за результатами якого її звільнять.

Також зазначається, що службу в поліції дівчина розпочала лише місяць тому.

Національна поліція України готова захищати і оберігати громадян як під час відзначення Великодня, так і кожного дня, і всередині країни, і на лінії фронту. Ми шануємо наші традиції, маємо святі і духовні цінності. До того ж в Одесі, яка мало не щодня стає обʼєктом російських ворожих атак, де гинуть люди, і де поліцейські разом із медиками та рятувальниками першими приходять на допомогу, - наголосили в управлінні.

Відео з висловлюваннями поліцейської поширилося 5 травня у соцмережах. На ньому дівчина висловлює невдоволення обов'язком чергувати біля церкви на Великдень і каже, що у разі влучання у храм загине "всього лиш 30 людей".

Нагадаємо, Основні партії військової допомоги від США Україна ортимає не раніше літа - NYT

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна отримала благодатний вогонь з Єрусалиму Україна отримала благодатний вогонь з Єрусалиму
Учора ввечері, в Україну з Єрусалиму делегація Української Православної Церкви доставила благодатний вогонь для вірян.
Помер український художник та директор Одеського художнього музею Олександр Ройтбурд Помер український художник та директор Одеського художнього музею Олександр Ройтбурд
Сьогодні передчасно пішов із життя директор Одеського художнього музею Олександр Ройтбурд.
Load next