Google закупить 250 тисяч вакцин для людей, які живуть у бідних країнах

Google закупить 250 тисяч вакцин для людей, які живуть у бідних країнах
Компанія Google купить вакцину для 250 тисяч людей, які проживають у бідних країнах і не мають змоги самостійно заплатити за вакцинацію.

Також компанія виділить понад 250 мільйонів на те, аби запустити рекламну кампанію яка буде стосуватись достовірної та перевіреної інформації про вакцинацію у світі. Розмістити  ці повідомлення безплатно, коштом компанії, зможуть уряди країн, товариство та організації, у тому числі ВООЗ.

Про це повідомляється у блозі американської компанії Google.

"Оскільки все більше людей мають доступ до вакцини COVID-19, ми полегшуємо дізнатися, чому, коли і де ви можете зробити імунізацію", - йдеться у повідомленні компанії.

Зокрема компанія виділить кошти на те аби 250 тисяч людей із бідних країн також отримали можливість провакцинуватись. Адже таким людям може бути важче отримати доступ до вакцин на основі таких факторів, як місце проживання, те, наскільки далеко їм доведеться їхати до місця вакцинації, і якщо вони мають ненадійний доступ до Інтернету, щоб записатися на прийом. 

У зв'язку із цим компанія вирішила допомогти таким людям, адже отримати вакцину для всіх людей у ​​всьому світі є складним, однак необхідним завданням. Так кошти які будуть витрачені на закупівлю вакцин будуть перераховані альянсу GAVI - організації, яка сприяє збільшенню доступності вакцину в країнах з невисоким рівнем доходів. 

Загалом на закупівлю вакцини та поширення правдивої інформації про неї, Google витратить близько 800 мільйонів доларів.

Читайте також
Як розвивається штам "Омікрон" в Україні: особливості, загрози та вакцинація, думка експерта (відео) Як розвивається штам "Омікрон" в Україні: особливості, загрози та вакцинація, думка експерта (відео)
Останні дослідження показують, що люди, які перехворіли на коронавірус мають тривалий імунітет.
США передали Україні ще майже 1 млн доз вакцини Pfizer, — посольство США передали Україні ще майже 1 млн доз вакцини Pfizer, — посольство
Уряд США передав Україні вакцини Pfizer проти COVID-19.
QR-коди на паперових COVID-документах QR-коди на паперових COVID-документах
МОЗ планує впровадити QR-коди для паперових версій COVID-посвідчень.
Loading...
Load next