Споживча активність на авторинку за місяць впала на 14% - Укравтопром

Споживча активність на авторинку за місяць впала на 14% - Укравтопром

У квітні 2024 року українці придбали понад 5,7 тис. нових легковиків, на 14% менше, ніж у березні.

Про це повідомила Асоціація автовиробників України.

Упродовж минулого місяця в Україні було зареєстровано понад 5,7 тис. нових легкових авто, що на 11% більше, ніж торік. Однак відносно попереднього місяця споживча активність на авторинку впала на 14%, - йдеться в повідомленні.

За даними Укравтопрому, минулого місяця найбільше було зареєстровано легковиків Toyota – 856 од. Крім того, до п’ятірки лідерів ринку увійшли Renault (536 од.), Volkswagen (468 од.), BMW (405 од.) та Skoda (317 од.).

Бестселером на українському ринку нових легковиків залишається компактний кросовер Renault Duster, квітнева реалізація якого становила 484 од. Всього, з початку року, українці придбали 22,2 тис. нових легкових авто, що на 35% більше, ніж за аналогічний період 2023 року.

Нагадаємо, У Польщі затримали українця: вивозив крадене авто за 1,2 млн грн

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Обов'язковий техогляд авто в Україні: скільки доведеться заплатити водіям Обов'язковий техогляд авто в Україні: скільки доведеться заплатити водіям
За порушення проходження огляду для водіїв передбачено штрафи, але деяким вдасться їх уникнути.
В Україні зросли продажі нових легкових автомобілів: які марки найчастіше купляють українці В Україні зросли продажі нових легкових автомобілів: які марки найчастіше купляють українці
Найпопулярнішим автомобілем у травні на українському авторинку нових легковиків стало авто Toyota RAV-4, яке обрали 547 покупців.
Load next