Хто і як голосував за Україну на «Євробаченні-2024»

Хто і як голосував за Україну на «Євробаченні-2024»

За даними платформи, найбільше голосів за дует Alyona Alyona та Jerry Heil віддала Молдова (24), а найменше — Сербія (1).

На сайті Eurovisionworld з'явилася інфографіка з результатами голосування глядачів і журі за фіналістів 68-го Пісенного конкурсу «Євробаченні-2024».

Так, за Україну найбільше голосів віддали Молдова (24), Чехія (24), Польща (22) та Естонія (22). 

Водночас найменше балів дует Alyona Alyona та Jerry Heil отримав від Сербії (1), Вірменії (3), Греції (5) та Великої Британії (6). 

У рамках цьогорічного «Євробачення» глядачі з країн, які не беруть участі у конкурсі, також отримали можливість віддати бал за фаворита у рамках блоку «Решта світу». Згідно з результатами голосування, найбільше балів від таких країн отримали Ізраїль (12), Україна (10) та Хорватія (8).

Нагадаємо, Держдеп США схвалив терміновий продаж трьох HIMARS для України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Міністра МОЗ Максима Степанова відправили у відставку: "за" проголосувало 292 депутата Міністра МОЗ Максима Степанова відправили у відставку: "за" проголосувало 292 депутата
Депутати підтримали подання прем'єр-міністра Дениса Шмигаля щодо звільнення Степанова з посади очільника Міністерства охорони здоров'я - основними причинами відставки є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильна увага до міністра з боку НАБУ.
В Одесі за спробу підкупу виборців засудили голову виборчкому В Одесі за спробу підкупу виборців засудили голову виборчкому
Київський районний суд Одеси засудив на п'ять років позбавлення волі голову виборчкому, яка разом зі своїм спільником мала намір підкупити понад 1 тисячу містян.
Load next