На Вінниччині невідомі напали на поліцейських й розстріляли одного з них

На Вінниччині невідомі напали на поліцейських й розстріляли одного з них

У Гайсинському районі Вінницької області уночі 20 квітня сталася стрілянина, внаслідок якої загинув 20-річний поліцейський Максим Зарецький, а його колега був поранений.

Правоохоронці зупинили автівку, щоб перевірити документи, але зловмисники відкрили вогонь, повідомили у поліції.

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині. Від отриманих травм один поліцейський загинув, інший отримав поранення. Сьогодні, 20 квітня, близько 2 години ночі у  Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль темного кольору. В авто були двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський, його напарник поранений, – написано у повідомленні.

На території Вінницької та Одеської областей введено поліцейську операцію. Завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно причетних до скоєння злочину. Орієнтування розіслано до всіх регіональних підрозділів Національної поліції.

Вживаються заходи для встановлення місцезнаходження та затримання осіб, причетних до вбивства нашого колеги.

Колектив Національної поліції висловив щирі співчуття рідним та близьким загиблого поліцейського.

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко про розстріл поліцейських на Вінниччині:

Неважливо хто та в якому одязі. В якому стані та з якої причини. Виправдання цьому злочину немає і не може бути. Стрільців необхідно знайти та затримати. Вони мають відповісти за всією суворістю Закону. Мої співчуття родині та близьким загиблого поліцейського.

Також міністр наголосив, що цей трагічний випадок демонструє, що тилу для поліцейських немає.

У поліції повідомили, що загиблому Максиму було лише 20 років. З 2021 року він навчався у Національній академії внутрішніх справ та півтора роки віддано служив у секторі реагування патрульної поліції. Без єдиного сина залишились батьки поліцейського.

Нагадаємо, Знищення Ту-22М3 є переломним моментом - Повітряні сили

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ДТП з кортежем: щодо поліцейських та прокурорів Харківщини проведуть розслідування — Венедіктова ДТП з кортежем: щодо поліцейських та прокурорів Харківщини проведуть розслідування — Венедіктова
Жертву ДТП за участю кортежа Ярославського переїхали двічі — про це УП повідомили джерела в правоохоронних органах. Крім цього співрозмовник стверджує, що бізнесмен був на місці події.
Стрілянина у Дніпрі: лікар розповів про тяжкий стан поранених (відео) Стрілянина у Дніпрі: лікар розповів про тяжкий стан поранених (відео)
В найтяжчому стані перебуває 22-річна дівчина, вона отримала три кулі.
ДТП за участі поліцейських: пасажирів з обох машин госпіталізували ДТП за участі поліцейських: пасажирів з обох машин госпіталізували
Дорожньо-транспортна пригода відбулась на автодорозі Одеса — Мелітополь — Новоазовськ.
Load next