Сайт ОП двічі відхилив петицію про розблокування іноземної зброї бригаді НГУ “Азов”

Сайт ОП двічі відхилив петицію про розблокування іноземної зброї бригаді НГУ “Азов”

Сайт офісу президента України двічі відхилив петицію щодо сприяння розблокуванню надання зброї та допомоги 12-й бригаді спеціального призначення “Азов” з боку Сполучених Штатів

Про це йдеться у повідомленні пресслужби “Азову” та командира бригади Дениса Прокопенка.

“Попри те, що “Азов” неодноразово демонстрував свій професіоналізм та ефективність, поширення російської пропаганди продовжує сприяти обмеженню доступу до сучасної західної зброї 12-ій бригаді “Азов”.

Публікацію петиції, яка закликає політичне керівництво України докласти всіх зусиль, аби поправку про заборону надання “Азову” американської зброї було вилучено з законів США про консолідовані асигнування, було відхилено. Сайт офіційного інтернет-представництва президента України двічі відхилив петицію, – йдеться у повідомленні.

В “Азові” нагадали, що їхні бійці обороняли Маріуполь у 2022 році із обмеженими ресурсами та застарілими зразками озброєння. Це стало наслідком поправок у законах США, які діють з 2017-го року, та блокують надання зброї та забезпечення навчання або іншої допомоги для батальйону “Азов”.

Азов” довів кров’ю свій професіоналізм і рішучість у відбитті російської агресії. Бійці 12-ої бригади “Азов” щодня захищають цивілізований світ і потребують підтримки для отримання сучасного західного озброєння, – наголошують у бригаді.

Нагадаємо, Росіяни можуть захопити країни Балтії за тиждень

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий
Поблизу Новотошківського внаслідок снайперського пострілу загинув військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Load next