Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців

Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців
Російські окупанти стверджували, що їхній позиції обстріляли українські військові, однак згодом виявилось, що їхні "побратими" підірвались на власних же мінах.

Проросійські бойовики учора, 21 червня, зазнали людських втрат в районі селища Лозове Донецької області через підриви на власних мінах. Про це повідомив начальник пресслужби операції Об’єднаних сил Віталій Саранцев у коментарі "Радіо Свобода".

Спочатку підірвалася одна група бойовиків, а потім група, яка вийшла евакуювати постраждалих.

Група осіб з числа незаконних збройних формувань Російської Федерації намагалася здійснити переміщення між власними позиціями – і потрапила на свої ж мінні загородження. Внаслідок цього відбувся вибух, і ця група понесла втрати загиблими і пораненими. Для того, щоб їх евакуювати, висунулася друга група – і так само потрапила на власне мінне поле, - заявив Саранцев.

Наслідком цього, на думку Саранцева стало те, що представники російсько-окупаційних військ хаотично мінують непідконтрольні Україні території як протипіхотними мінами, так і засобами дистанційного мінування.

Однак, тим часом українські бійці й надалі дотримуються режиму тиші та не відкривають вогонь у бік російських військових сил.

Нагадаємо, що на початку травня на тимчасово окупованій російськими найманцями території Донецької області УАЗ, в якому перебувало декілька п'яних російських бойовиків, наїхав на протитанкову міну. Внаслідок вибуху авто було знищено, також у водія який був за кермом було взято кров для встановлення кількості алкоголю в організмі.

Читайте також
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
На Донбасі від обстрілів російських бойовиків загинув український захисник На Донбасі від обстрілів російських бойовиків загинув український захисник
Внаслідок одного з обстрілів російських найманців, на Донбасі був поранений один український військовослужбовець.
Loading...
Load next