Росіяни вербують українських дітей в окупації до своїх військових вишів - ЦНС

Росіяни вербують українських дітей в окупації до своїх військових вишів - ЦНС

На тимчасово окупованих територіях України росіяни активізували кампанію з вербуванню дітей на навчання до російських військових вишів.

Про це повідомив Центр національного спротиву. 

Окупаційні адміністрації Кремля на ТОТ України активізували так званий відбір серед випускників місцевих шкіл для подальшого навчання у російських вищих військових та міліцейських закладах освіти. Зокрема, учням одинадцятих класів пропонується навчання на факультеті тилу російської федеральної державної казенної освітньої установи «Пермський воєнний інститут войск національной гвардії РФ», ‒ йдеться в дописі.

Як зазначається, така активна кампанія підтверджує брак кадрів у органах та структурах «головного управління федеральної служби військ національної гвардії РФ» на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областях.

За даними українського підпілля, на цих територіьогодні укомплектованість цієї «структури» становить максимум 20%. Тому окупанти роблятьях с велику ставку саме на випускниках, із котрих в майбутньому «зліплять» собі посібників.

Відомо також про випадки, коли поліцаї на тимчасово окупованих територіях України агітували дітей з інтернатів у майбутньому вступати у профільні освітні заклади МВД або ще простіше – без спеціальної освіти йти служити у окупаційних адміністраціях поліцаями відразу після закінчення школи, ‒ додали у ЦНС.

Нагадаємо, Україна вже отримала від союзників ракети до Patriot - міністр оборони Іспанії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Load next