Ворожий авіаудар по нафтобазі в Житомирі: під час гасіння пожежі 3 рятівників отримали опіки обличчя та рук

Ворожий авіаудар по нафтобазі в Житомирі: під час гасіння пожежі 3 рятівників отримали опіки обличчя та рук
7 березня близько 20:20 внаслідок двох авіаударів сталося влучання в нафтобази у м. Житомир та смт Черняхів. У Житомирі виникло загоряння резервуару місткістю 10 м. куб. У смт Черняхів сталося загоряння двох напівпорожніх резервуарів.

Під час гасіння пожежі на території нафтобази у Житомирі троє співробітника ДСНС отримали опіки обличчя та верхніх кінцівок. Про це УНН повідомляє з посиланням на ДСНС.

Внаслідок авіаудару 7 березня по території нафтобази: у місті Житомир ТОВ «WOG-Ритейл» сталося загорання двох резервуарів ємністю по 1 тис. м3. Підрозділами ДСНС пожежу локалізовано. В ході гасіння 3 співробітника ДСНС отримали опіки обличчя та верхніх кінцівок. До гасіння залучено 42 особи та 10 од. техніки ДСНС, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, у смт Черняхів ПП «Нафтотермінал Черняхівська нафтобаза» сталося загорання двох резервуари ємністю по 2 тис. м3. Всього на території нафтобази перебуває 17 резервуарів.

Підрозділами ДСНС пожежу ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. До гасіння залучено 32 особи та 8 од. техніки ДСНС, - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, що на Закарпатті викрито агента ФСБ. Росія перекинула на території України своїх диверсантів, які виконують завдання у різних регіонах нашої країни. Одного з помічників Кремля було затримано на Закарпатті.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Loading...
Load next