На Закарпатті чоловік при перевірці документів стріляв у поліцейського

На Закарпатті чоловік при перевірці документів стріляв у поліцейського

У Мукачівському районі Закарпатської області зловмисник при перевірці документів стріляв та поранив працівника поліції.

Про це повідомляє Національна поліція України.

У Мукачівському районі чоловік здійснив декілька пострілів у бік правоохоронців, внаслідок чого травмував інспектора сектору реагування патрульної поліції. Фігурант затриманий, за фактом злочину відкрито кримінальне провадження. 

15 травня о 23:51 інспектор сектору реагування патрульної поліції повідомив чергову частину про напад на їх екіпаж. Подія трапилася у селищі Кольчино Мукачівського району. Поліцейські за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Seat Ibiza». 

За кермом транспортного засобу перебував 29-річний мукачівець, який раніше вже неодноразово притягувався до адмінвідповідальності за керування у стані сп’яніння. 

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. На законні вимоги правоохоронців порушник не реагував та зачинився у транспортному засобі. У подальшому через вікно автівки фігурант здійснив декілька пострілів у бік співробітників поліції. Внаслідок цього поранив одного з інспекторів поліції. 

Фігуранта затримали одразу на місці події. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Життю та здоровʼю поліцейського нічого не загрожує, медики надали йому необхідну допомогу.

Слідчі з місця злочину вилучили пакет із канабісом та травматичну зброю, з якої фігурант стріляв у правоохоронців. Працівники поліції встановлюють походження зброї. 

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 5 років позбавлення волі. Слідство триває.

Нагадаємо, ССО провели зачистку в одному з населених пунктів на Харківщині

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Load next