Одеського військкома Борисова суд залишив під вартою

Одеського військкома Борисова суд залишив під вартою

У вівторок, 14 листопада, Київський апеляційний суд продовжив одеському військкому Євгену Борисову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це йдеться на сайті суду.

Зазначається, що Борисов перебуватиме під вартою в межах строку досудового розслідування, тобто до 18 грудня 2023 року включно. Суд також визначив альтернативний запобіжний захід - внесення застави у розмірі 150 млн гривень.

У четвер, 22 червня, начальник Одеського обласного територіального центру комплектування Євген Борисов став фігурантом розслідування журналістів "Української правди" – "Батальйон "Іспанія"".

За даними слідства, в період дії воєнного стану члени родини підозрюваного, за його дорученням, придбали автомобілі преміумкласу та нерухоме майно у Королівстві Іспанія. Дружина Борисова стала власницею офісного приміщення на головній вулиці Марбельї.

На початку грудня 2022 року підозрюваний, який був військовою службовою особою, що відповідає за мобілізацію в регіоні, виписавшись із військового шпиталю, більш ніж два тижні не з’являвся на військову службу без поважних причин.

У другій половині грудня 2022 року посадовець виїхав за межі країни. Разом з членами родини він майже місяць перебував в Республіці Молдова, Туреччині, на Сейшельських островах та в Королівстві Іспанія.

Нагадаємо, Норвегія та Швеція побудують спільний відділок поліції на кордоні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Справа ПриватБанку: антикорупційний суд скасував заочний арешт Дубілета Справа ПриватБанку: антикорупційний суд скасував заочний арешт Дубілета
Раніше колишнього голову правління "ПриватБанку" Олександра Дубілета, який підозрюється в розкраданні у великих масштабах в Україні, ВАКС заочно арештував.
Loading...
Load next