Кремль готується до кадрових перестановок на ТОТ ‒ ЦНС

Кремль готується до кадрових перестановок на ТОТ ‒ ЦНС

У звʼязку з «інавгурацією» владіміра путіна на тимчасово окупованих територіях готуються низка кадрових рішень щодо гауляйтерів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У Кремлі вже стартував сезон зміни потоку впливу через оновлення влади диктатора. Так, в міністерстві нападу рф вже тривають кадрові чистки.

Зокрема, до СІЗО відправили тімура іванова – заступника сєргєя шойгу, який контролював розкрадання коштів при будівництві на ТОТ півдня України. Наразі триває перерозподіл потоків на захоплених регіонах. Саме через це гауляйтери їдуть на поклон владіміру путіну у москву, ‒ заявили у ЦНС.

Центр національного спротиву зауважує, що на росії немає процедури звільнення з державних посад. Тому очікуємо посадок та безслідних зникнень.

Нагадаємо, Глави МЗС країн Балтії попередили, що глушіння GPS рф загрожує повітряною катастрофою

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Load next