В Україні очікується похолодання

В Україні очікується похолодання

Вже від завтра деінде стане холодніше. Повітряна маса із півночі зумовить зниження температури повітря у західних, північних областях та на Вінниччині до +16...+20 °C. На решті території України у вівторок тепла погода ще затримається.

Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко.

Холодний атмосферний фронт, який перетинатиме територію України, 7 травня принесе дощі з грозами. Лише в Криму та Приазов'ї опади у вівторок малоймовірні.

Південно-західний та західний вітер буде найближчої доби поривчастим, часом навіть зі штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду.

Погода у столиці

У Києві у вівторок, 7 травня, очікується періодично дощ з грозою.

Температура повітря знизиться і протягом дня становитиме +17...+19 °C. Західний вітер у столиці очікується рвучким. 

Надалі повітря буде в Україні скрізь свіжим: вдень +14...+20 °C, а посеред тижня навіть можливі заморозки. 

Нагадаємо, В Німеччині 17-річний підліток зізнався у нападі на представника партії Шольца

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Погіршення у країні погодних умов - попереджає ДСНС та Укргідрометцентр Погіршення у країні погодних умов - попереджає ДСНС та Укргідрометцентр
На всій території України у неділю очікується погіршення погодних умов. Буде мокрий сніг та дощ, а на дорогах - ожеледиця.
Похолодання в Україні: на вершині гори Піп Іван Чорногірський зафіксували -6 (фото) Похолодання в Україні: на вершині гори Піп Іван Чорногірський зафіксували -6 (фото)
Рятувальники повідомили, що вже невдовзі Україна зустріне перші осінні заморозки. Температура повітря суттєво опуститься на території більшості областей.
Load next