Загарбники викрали ще одного жителя ТОТ Каховки

Загарбники викрали ще одного жителя ТОТ Каховки

На Херсонщині російські загарбники викрали жителя тимчасово окупованої Каховки Геннадія Рашевського - про долю чоловіка нічого невідомо вже кілька днів.

Про це повідомляє пресслужба Каховської міської тергромади.

28 квітня 2024 року, на Вербну неділю, зі своєї оселі було забрано мешканця нашого міста Рашевського Геннадія Леонідовича, 26.06.1972 року народження, - йдеться у повідомленні.

У громаді зауважили, що російські військові раніше вже забирали Рашевського і декілька днів тримали його на «підвалі», неодноразово проводили обшуки за місцем його проживання.

На даний час місцезнаходження Геннадія Рашевського невідоме.

Нагадаємо, Сили спецоперацій отримали партію нових мінометів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пожежа в окупованому Донецьку: горів цех з виробництва води (відео) Пожежа в окупованому Донецьку: горів цех з виробництва води (відео)
У тимчасово окупованому Донецьку горів цех готової продукції з виробництва води. За попередніми даними, будівля повністю згоріла.
Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони
Російські військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони в окупованому Криму.
Load next