На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео)

На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео)
У літаку, який впав на приватний будинок у Прикарпатті, загинули пілот-українець і троє хасидів з США. Загиблі приїхали на Прикарпаття на відпочинок.

На Прикарпатті впав легкомоторний літак, внаслідок чого загинув професійний льотчик, інструктор та співвласник аеродрому малої авіації у Коломиї Ігор Табанюк та троє туристів, які перебували всередині транспортного засобу на момент падіння повітряного судна.

Ігор Табанюк

Зокрема троє іноземців були громадянами США, про це повідомляє Обʼєднана єврейська громада, оскільки американці були хасидами.

Як стало відомо Об'єднаній єврейській громаді України, в авіакатастрофі, крім пілота, також загинули хасиди. Відомо, що вони були з групи, яка прибула на відпочинок в цей район, - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, у момент падіння літака в будинку, на який впав легкомоторний літак  WT-10 Advantic, перебували жінка і двоє дітей. Однак, на щастя вони почули шум і встигли вибігти з оселі - під час авіакатастрофи вони не постраждали. Сам же будинок спалахнув, але через короткий час пожежу вдалось загасити.

Наразі правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом аварії легкомоторного літака.

Нагадаємо, що пожежа, яка розпочалася після падіння літака, була успішно локалізована о 13:58, 28 червня. До гасіння вогню залучили 10 рятувальників та 3 одиниці техніки. Вже за 20 хвилин з полум'ям вдалось впоратись.

 

Читайте також
На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео) На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео)
Повітряне судно зачепило приватний житловий будинок, після чого дах особняка спалахнув потужним вогнем.
Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео) Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео)
Роботу рятувальників щодо ліквідації наслідків смертельної авіакатастрофи ускладнює сильний вітер у регіоні. Усі тіла загиблих були знайдені, серед них є неповнолітня дитина.
Поблизу Миколаєва впав вертоліт Мі-2: в результаті падіння двоє людей загинули (фото) Поблизу Миколаєва впав вертоліт Мі-2: в результаті падіння двоє людей загинули (фото)
Вертоліт Мі-2 впав та загорівся, через що загинули пілот і його помічник.
Loading...
Load next