На Хмельниччині п'яний чоловік стріляв у поліцейських із рушниці

На Хмельниччині п'яний чоловік стріляв у поліцейських із рушниці

Правоохоронці у Хмельницькій області затримали 60-річного чоловіка, який в них стріляв. Жителю Кам’янець-Подільського району вже оголосили підозру.

Про це повідомили у поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився 23 квітня близько 21:15 в селі Нігин Гуменецької громади. 60-річний місцевий житель зателефонував на лінію "102" із заявою, що його син вчиняє домашнє насильство.

На місце події виїхав наряд групи реагування патрульної поліції у складі двох працівників. Правоохоронці з’ясували, що заявник перебуває у стані алкогольного сп’яніння, а факт насильства не підтвердився. Відтак, поліцейські почали оформлення адмінпротоколу за ст. 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик поліції), - йдеться у повідомленні.

Житель Хмельниччині відкрив вогонь у бік поліцейських з рушниці. Чоловік був не згодний з цим, тож пішов до будинку. Незабаром він повернувся звідти вже з рушницею.

Патрульні попередили чоловіка про неправомірні дії, проте той не дослухався і відкрив вогонь у бік поліцейських. Завдяки професійним діям поліцейських, їм вдалося затримати порушника, уникнувши поранень. Слідчі вже оголосили нападнику підозру за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, - додали у поліції.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, Олег Верняєв здобув срібло в багатоборстві чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Хмельниччині впала повітряна куля: що відомо про жертв (фото) На Хмельниччині впала повітряна куля: що відомо про жертв (фото)
У результаті падіння повітряної кулі на Хмельниччині загинув 53-річний житель Прилук, а також ще п’ятеро травмувалися.
Load next