У Німеччині вбили двох українців: підозрюваний — росіянин

У Німеччині вбили двох українців: підозрюваний — росіянин

У німецькому місті Мурнау стався смертельний інцидент, внаслідок чого загинули двоє українців. У вбивстві підозрюють росіянина.

Про це повідомляє пресслужба поліції Південної Баварії.

Як повідомляється, інцидент стався ввечері в суботу, 27 квітня, на території торгового центру.

Близько 17:20 поліція отримала сповіщення про двох чоловіків з тяжкими ножовими пораненнями. Один з поранених, 36-річний чоловік, помер на місці до приїзду правоохоронців. Інший потерпілий, 26 років, помер у медзакладі. Обидва виявились громадянами України, які проживали у сусідньому районі Гарміш-Партенкірхен.

У результаті слідчих дій також затримали підозрюваного в подвійному вбивстві — це 57-річний громадянин РФ. Його затримали за місцем проживання.

Прокуратура просить суд обрати запобіжним заходом арешт, питання розглянуть уже сьогодні, 28 квітня.

Правоохоронці намагаються встановити загальні обставини події та можливі мотиви. У зв’язку з цим шукають свідків, які можуть повідомити інформацію з цього приводу.

Нагадаємо, Наївно думати, що, якщо в Україні рф переможе, то її танки зупиняться на нашому кордоні ‒ МЗС Чехії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
В Естонії українцю винесли вирок за вбивство співвітчизника В Естонії українцю винесли вирок за вбивство співвітчизника
В кінці березня в Естонії 35-річний українець в розпалі сварки вдарив ножем свого ровесника, який теж є громадянином України, внаслідок чого останній помер на місці від отриманих травм. Йому винесли вирок.
Load next