Українські військові підтримали Олександра Усика перед боєм з Тайсоном Ф'юрі

Українські військові підтримали Олександра Усика перед боєм з Тайсоном Ф'юрі

Напередодні важливого поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі, який відбудеться вже сьогодні, українські військові записали відео на підтримку Олександра Усика. У ньому вони підкреслюють бойовий дух українського народу та проводять паралелі між мужністю на рингу та на полі бою.

Боротьба у крові українців, - йдеться у відео. Століттями ми змушені виборювати право на свободу та самовизначення. Кожен бій - виклик: або ти, або тебе. І не важливо, де ти: на полі бою чи на рингу. Адже перемогти - справа честі!

Військові вірять, що Усик здобуде перемогу, адже він втілює в собі найкращі якості українського народу: стійкість, мужність, волю до перемоги.

Переможемо у боксі, а далі у нас чекає ще один відповідальний бій, який триває вже не один рік - бій за нашу країну. Ми українці - одне ціле! І разом ми переможемо!, - підкреслюють військові.

Як відомо, сьогодні, 18 травня, в Саудівській Аравії відбудеться поєдинок чинних чемпіонів світу суперважкої ваги. На кону стоятиме звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій ваговій категорії.

Це буде неймовірно цікавий бій, оскільки обидва боксери мають вражаючі досягнення:

Олександр Усик — непереможений український боксер-професіонал, який виступає в першій важкій і суперважкій вагових категоріях. Він провів 21 бій і всі виграв, 14 перемог нокаутом. Усик завоював чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO2.

Тайсон Ф’юрі — непереможений британський боксер-професіонал, який виступає в суперважкій ваговій категорії. Він провів 35 боїв, з 34 перемогами (24 нокаутом) і одним поєдинком, який завершився внічию. Ф’юрі є чинним чемпіоном світу за версією WBC3.

Load next