Зеленський привітав з обранням президентку Ісландії

Зеленський привітав з обранням президентку Ісландії

Володимир Зеленський привітав з перемогою на президентських виборах в Ісландії Галлу Томасдоттір та висловив вдячність за підтримку цією країною української Формули миру.

Про це Президент України повідомив у соцмережі.

Вітаю Галлу Томасдоттір з перемогою на президентських виборах в Ісландії. Ціную її рішучу підтримку України і розраховую на спільну роботу над зміцненням українсько-ісландського партнерства, а також над забезпеченням справедливого і тривалого миру в Європі та за її межами, - написав він.

Глава Української держави також висловив вдячність Ісландії за підтримку Формули миру та готовність взяти участь в інавгураційному Саміті миру. Володимир Зеленський побажав Галлі Томасдоттір успішного та плідного перебування на посаді на благо ісландського народу та всієї Європи.

Нагадаємо, У Китаї заявили, що від початку війни РФ проти України не давали зброю жодній зі сторін

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов: публікації в ЗМІ щодо законопроєкту про олігархів не відповідають дійсності Данілов: публікації в ЗМІ щодо законопроєкту про олігархів не відповідають дійсності
Про це раніше вже наголошував радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Зеленський скликає нове засідання РНБО: коли відбудеться Зеленський скликає нове засідання РНБО: коли відбудеться
В Офісі президента назвали дату.
Load next