"Щоб ти здохла": пісня Андрія Данилка про Бандеру викликала бурхливу реакцію в мережі (відео)

"Щоб ти здохла": пісня Андрія Данилка про Бандеру викликала бурхливу реакцію в мережі (відео)
Раніше на сцені Палацу "Україна" Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки виступив у програмі "Дизель Шоу".

Андрій Данилко, відомий український виконавець опублікував у соціальній мережі фото 25-річної давності з телевізійної програми "Територія А". Але фанати не стали звертати увагу на світлину та вирішили "заспамити" неприємними відгуками коментарі про нещодавній виступ зірки на концерті програми "Дизель Шоу", де він заспівав пісню "Батько наш — Бандера", передає Obozrevatel.

Таке відео Андрій Данилко опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Територія А, 1997 рік, — підписав знімок зірка.

Своєю чергою шанувальники Андрія Данилка стали писати про те, що зірка розчарував їх, а також деякі бажали йому смерті. Але є ті, хто писали слова захоплення творчістю артиста.

"Розчарування у Вас", "Батько Бандера?", "Після того, як ти заспівав про бендеру, ти опустився в очах багатьох людей, Андрію", "Ганьба тобі Данилко!", "Вас люблять як в Україні, так і в Росії , про Бандеру навіщо співати?!", "Був же нормальний, не ліз нікуди, навіщо воно вам треба було?", "Ганьба", "Розчарував, не чекали!", "Щоб ти здохла", "Так чекали його, а він про фашистів пісню заспівав", "Жах, як так можна ж це ж був тиран", "Дуже сумно. Довгий час думала, що ти адекватна людина, — пишуть користувачі мережі.

Ми любимо і цінуємо його творчість. , "Гордість України", "Кохання", "Ех, були часи", "Неповторний", — пишуть люди.

Нагадаємо, раніше на сцені Палацу "Україна" Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки виступив у програмі "Дизель Шоу". Він виконав два свої хіти, а потім до нього вибігла дівчинка з букетом квітів, для якої Данилко заспівав.

За лаштунками шоу артист пожартував: "Дуже символічно, що мені, Сердючці, 30 років. І нашій незалежній Україні теж 30 років".

Раніше у Києві пройшла смолоскипна хода до 113-річчя з дня народження Степана Бандери.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next