Глава Пентагону заявив, що найближчі тижні та місяці в Україні будуть вирішальними

Глава Пентагону заявив, що найближчі тижні та місяці в Україні будуть вирішальними

Майбутні тижні і місяці для України будуть вирішальними, але країни Заходу продовжать діяти рішуче, щоб допомогти країні боротися за свою свободу.

Про це повідомляє глава Пентагону Ллойда Остіна.

Виживання та успіх України мають вирішальне значення для української безпеки, європейської безпеки, глобальної безпеки та американської безпеки, ‒ додав він.

Глава Пентагону уточнив, що якщо російський диктатор Володимир Путін переможе, то тирани дійдуть висновку, що вони також можуть спробувати вторгнутися і завоювати своїх суверенних сусідів. Це залишить Європу під "тінню Путіна" і зробить світ більш жорстоким і хаотичним. Тому боротьба України за свободу і безпеку важлива для всіх країн Заходу.

Глава Пентагону додав, що він сповнений рішучості забезпечити Україні все необхідне для успіху.

Нагадаємо, Деякі країни НАТО вже відправили своїх інструкторів в Україну — прем'єрка Естонії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN
Планування евакуації на випадок надзвичайних ситуацій очолює Пентагон.
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Load next