"Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)

"Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)
Народного депутата Антона Полякова виявив наряд патрульних в автомобілі таксі в непритомному стані. За попередньою інформацією народний депутат Антон Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності.

Автомобіль таксі, у якому знайшли тіло народного депутата Антона Полякова, зупинили поліцейські через порушення ПДР. Водій повідомив, що нардеп зупинив автівку у Дніпровському районі на проспекті Соборності, 2 та просив їхати на Березняківську вулицю. Проте, невдовзі Полякову стало дуже зле, що його навіть нудило. Також у нього почались конвульсії, повідомляє Telegram-канал "Політика країни".

За попередньою інформацією, він міг бути в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Відомо, що таксист, який віз Полякова, є громадянином Азербайджану.

Стояла людина, хиталася. Я зупинився. Потім їхав, його нудило. Він був явно п'яним, - наголосив таксист.

Смерть народного депутата також прокоментувала генеральна прокурорка Ірина Венедіктова, яка повідомила, що причини смерті Полякова будуть встановлюватися під час розтину.

Вночі помер народний депутат Антон Поляков. Його в непритомному стані виявив наряд патрульних в автомобілі таксі, який зупинили через порушення правил дорожнього руху. "Швидка" не змогла його реанімувати. Всі цінні речі, документи та грошові кошти залишились при ньому, - заявила Венедіктова.

Правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження, а автомобіль в якому помер нардеп - вилучили. Водія наразі допитують слідчі. 

Зауважимо, що за інформацією речниці Київської міської прокуратури Надії Максимець, Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності: "За результатами розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень".

Зокрема, у мережі також опублікували фото з місця смерті нардепа Полякова.

Нагадаємо, що за фактом смерті Полякова поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 - Умисне вбивство Кримінального кодексу України з приміткою "Природна смерть".

Читайте також
На момент смерті Поляков перебував напідпитку та напередодні посварився зі Скороход, - поліція На момент смерті Поляков перебував напідпитку та напередодні посварився зі Скороход, - поліція
Наразі призначено судово-медичну та токсикологічну експертизу трупу, результати якої очікуються протягом двох днів.
На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину
У селі Бреусівка, що на Полтавщині на узбіччі біля дороги знайшли тіло 17-річної дівчини. Виявилося, що напередодні дівчина випивала зі своїми друзями, однак додому вона вже не повернулась.
Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото) Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото)
Троє із чотирьох затриманих осіб за підозрою у вбивстві поліцейського, що сталося в Чернігові вночі 2 жовтня, є неповнолітніми.
Loading...
Load next