У Дії тестують реєстрацію шлюбу онлайн

У Дії тестують реєстрацію шлюбу онлайн

Українці можуть вже долучитись до бета-тесту шлюбу-онлайн у Дії.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Вже скоро українці просто в застосунку зможуть подати заяву про шлюб та зареєструвати його. Для цього не треба буде нікуди ходити — вистачить Дії. Послуга буде суперактуальною для пар на відстані, а також для військових. Система запропонує вільні дати для церемонії по відеозвʼязку, але не раніше ніж за п’ять днів до, ‒ зазначив Федоров.

Свідоцтво про одруження автоматично зʼявиться в Дії, а фізичний документ можна замовити доставкою від Укрпошти.

Зараз охочі можуть долучитись до бета-тесту. Для цього потрібно бути повнолітнім, мати ідентифікаційний код, бути неодруженим або офіційно розлучним, а також мати ID-картку чи біометричний закордонний паспорт у Дії.

Такої послуги онлайн-шлюбу немає ніде у світі. Записуйтесь на бета-тест, діліться фідбеком і першими випробуйте цей український Лас-Вегас, ‒ додав Федоров.

Нагадаємо, Росія намагається сформувати підпілля в Україні, мета - диверсії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські ветерани зможуть скористатися необхідними їм сервісами у "Дії" Українські ветерани зможуть скористатися необхідними їм сервісами у "Дії"
Українські ветерани з наступного року зможуть скористатися необхідними їм основними сервісами у "Дії". Сервісами матимуть змогу користуватися також і члени родин загиблих.
"Дія" не працюватиме в Україні добу: проводиться оновлення адресних довідників "Дія" не працюватиме в Україні добу: проводиться оновлення адресних довідників
Мета оновлень – безпомилкове відображення належності населених пунктів до громад. В Дії запевнили, що працюють в турборежимі, щоб послуги відновилися якомога швидше.
Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео) Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео)
Зручний та, найголовніше - простий і зрозумілий, застосунок Дія, який допомагає українцям у вирішенні великої кількості проблем, які стосуються державних послуг та ковідних сертифікатів. Керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової інформації Мстислав Банік в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про впровадження електронних лікарняних, COVID-сертифікати та їх роботу у застосунку, а також про онлайн оформлення субсидій та зміни місця реєстрації.
Load next