Україна може і повинна приймати Євробачення-2023, - Джонсон (відео)

Україна може і повинна приймати Євробачення-2023, - Джонсон (відео)

Прем'єр Британії Борис Джонсон заявив, що виступає проти того, аби Україну позбавили права на проведення Євробачення-2023. Про це повідомляє The Guardian. 

Відповідну заяву Джонсон зробив після того, як організатори Євробачення оголосили, що пісенний конкурс у 2023 році неможливо провести в Україні, а вони розпочали переговори про його організацію з Британією. Британський прем'єр наголосив, що Україна може і повинна приймати Євробачення-2023. 

Звичайно, я б хотів, щоб це було у нашій країні, але факт в тому, що вони перемогли, і вони заслуговують на це, і я вірю, що вони можуть це отримати, і я вірю, що вони повинні це мати, - сказав Джонсон.

Він висловив сподівання, що Євробачення відбудеться в Україні. 

Я вважаю, що Київ чи будь-яке інше безпечне українське місто було б фантастичним місцем для цього. Ще є рік до початку пісенного конкурсу "Євробачення", сподіваюся, що все буде добре і українці його отримають, - додав Джонсон. 

Нагадаємо, що Україна не зможе прийняти "Євробачення-2023".

Злата Новоселсьькаpravdatutnews.com

Читайте також
У Мінкульті не мають сумнівів, що Євробачення має відбутися в Україні У Мінкульті не мають сумнівів, що Євробачення має відбутися в Україні
Сьогодні переговори з Європейською мовною спілкою.
МЗС Великої Британії підсвітили кольорами прапора України на знак солідарності МЗС Великої Британії підсвітили кольорами прапора України на знак солідарності
16 лютого будівлю МЗС Великої Британії підсвітили синьо-жовтим кольором на знак солідарності з українцями
Loading...
Load next