Україна зупинить наступ росіян на сході, коли отримає нові партії зброї — Зеленський

Україна зупинить наступ росіян на сході, коли отримає нові партії зброї  — Зеленський

Президент Володимир Зеленський вважає, що Україна зможе зупинити наступ російських військ на східному фронті, де вони зараз утримують ініціативу. Це станеться, коли Україна отримає нові партії зброї від партнерів.

Про це він повідомив під час спільної пресконференції з президенткою Європарламенту Робертою Мецолою.

У разі збільшення постачання зброї ми зможемо зупинити їх на сході. Там зараз у них ініціатива. Це не секрет. Нам потрібно їх зупинити і забрати ініціативу у свої руки, — заявив Зеленський.

Це, за його словами, можливо, за наявності нових укомплектованих бригад, які замінять ті, які мають піти на ротацію. Глава держави зазначає, що тривалість від ухвалення рішень про будь-яку іноземну допомогу до безпосереднього її отримання на фронті в Україні вимірюється «не в кілометрах, а в тижнях і місяцях».

Зеленський також сказав, що "в росіян не все так добре, як вони вважали», хоч на всіх напрямках рф посилює свої військові угруповання".

Нагадаємо, Президент змінив командувача Сил спеціальних операцій

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба
Франція та Німеччина обіцяють демотивувати Російську Федерацію від повномасштабної війни проти України.
Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців" Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців"
Офісу президента не сподобалося, які документи оприлюднила Соколова.
"Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото) "Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото)
Під час робочої поїздки до Миколаївської області Олексій Резніков назвав українських морпіхів мотивованими професіоналами своєї справи.
Load next