У Львівській національної філармонії стартував 43-й Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози»

У Львівській національної філармонії стартував 43-й Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози»
На сцені Львівської національної філармонії розпочався один із найстаріших та наймасштабніших українських фестивалів музичного мистецтва «Віртуози»

Вже традиційно наприкінці весни на сцені Львівської національної філармонії відкривають один із найстаріших та наймасштабніших українських фестивалів музичного мистецтва «Віртуози», що триватиме до 2-го червня.

У програмі фестивалю також передбачені виступи і закордонних гостей як от в перший вечір слухачі мали нагоду насолодитися грою знаного соліста з Чехії Іржі Барта, який виконував твори Едварда Едґара. 

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові спекли найдовшу піцу в Україні: піцейоли приготували страву довжиною в 36 метрів (відео) У Львові спекли найдовшу піцу в Україні: піцейоли приготували страву довжиною в 36 метрів (відео)
. Цими вихідними під час фестивалю на Сихові львівські піцайоли приготували одну з найвідоміших італійських страв довжиною 36 метрів. Так вони встановили рекорд України.
Фестиваль фольклору "Етновир": обрядові танці, автентичні костюми та музичні інструменти (відео) Фестиваль фольклору "Етновир": обрядові танці, автентичні костюми та музичні інструменти (відео)
Танцювальні колективи з усієї України, а також Туреччини та Чорногорії завітали до Львова.
У ЛЬВОВІ провели особливий фестиваль «РІЗДВО З ЗІРКАМИ» У ЛЬВОВІ провели особливий фестиваль «РІЗДВО З ЗІРКАМИ»
Потанцювати та заспівати зі своїми кумирами. У Львові провели фестиваль у якому взяли участь особливі дітки
Load next