ВИЙНЯТКОВА мистецька подія на сцені Львівської ОПЕРИ

ВИЙНЯТКОВА мистецька подія на сцені Львівської ОПЕРИ
На сцені Львівської опери відбулася виняткова мистецька подія за участі іноземних гостей, що присвячена мужності українського народу та його героїчній боротьбі з російським агресором

На сцені Львівської опери відбулася виняткова мистецька подія , що присвячена мужності українського народу та його героїчній боротьбі з російським агресором, концерт «Незламній Україні присвячується». Участь у ньому взяла всесвітньо відома канадська диригентка українського походження Кері-Лінн Вілсон.

Сама гостя розповіла, що для неї честь виступати тут і мати українське коріння, її двоюрідний брат зараз воює у ЗСУ, а також до неї приїхала родичка з Чернівців та подарувала вишиванку, яку вона тепер вдягає на дуже важливі події.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові виступив оркестр "INSO-Львів", закликавши світ закрити небо над Україною (відео) У Львові виступив оркестр "INSO-Львів", закликавши світ закрити небо над Україною (відео)
Академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» своїм виступом закликав світ закрити небо над Україною. А в іншій частині центру міста відбулася музична акція «Єднаймося мільйони»  
У Львові відбувся концерт до 180-ї річниці дня народження Миколи Лисенка (відео) У Львові відбувся концерт до 180-ї річниці дня народження Миколи Лисенка (відео)
Автора музики до популярних «Молитви за Україну», «Кози-дерези», «Енеїди» та багатьох інших урочисто вшанували у центрі міста Лева.
Завдяки творчим досягненням: львівський композитор Михайло Швед став лауреатом престижної музичної премії Завдяки творчим досягненням: львівський композитор Михайло Швед став лауреатом престижної музичної премії
Шведа обрали завдяки творчим досягненням упродовж останніх 5 років.
Loading...
Load next