Вбивство підлітка на фунікулері в Києві: співробітнику УДО загрожує довічне

Вбивство підлітка на фунікулері в Києві: співробітнику УДО загрожує довічне

Правоохоронці завершили досудове розслідування справи про вбивство підлітка на станції фунікулера в Києві 7 квітня, матеріали відкрили для ознайомлення.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора. 

За процесуального керівництва Київської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону завершено досудове розслідування стосовно співробітника Управління державної охорони України за фактом вчинення умисного вбивства з хуліганських мотивів (п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу Україні).

Встановлено, що 7 квітня на верхній станції столичного фунікулера працівник правоохоронного органу, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спровокував конфлікт із групою підлітків.

Після виходу з вагона, дочекавшись неповнолітнього, підозрюваний з хуліганських мотивів штовхнув його. Внаслідок падіння підліток розбив головою скло й отримав смертельний поріз шиї, від якого помер до приїзду лікарів.

Підозрюваний перебуває під вартою. Стороні захисту наданий доступ до матеріалів для ознайомлення, після чого обвинувальний акт скерують до суду.

Нагадаємо, Укренерго попереджає про можливі відключення світла по всій країні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next