В Україну повернули тіла 121 полеглого оборонця

В Україну повернули тіла 121 полеглого оборонця

В Україну за результатами репатріаційних заходів повернули тіла 121 полеглого оборонця.

Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Зокрема вдалося репатріювати 12 тіл бійців, що воювали на Луганському напрямку, 107 полеглих воїнів з Донецького напрямку і двох захисників із Запорізького напрямку.

Полеглих повернули завдяки взаємодії співробітників Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими з Об’єднаним центром Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, секретаріатом уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин, Збройних сил України, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, іншими представниками структур Сектору безпеки та оборони України.

Окрему подяку штаб висловив за сприяння Міжнародному комітету Червоного Хреста. Збройні сили України перевезуть репатрійовані тіла й останки до визначених державних установ.

Представники правоохоронних органів та судово-медичні експерти встановлять особи загиблих. Після ідентифікації тіла передадуть родинам для гідного поховання.

Нагадаємо, Сирський і генерал Браун обговорили потреби ЗСУ на найближчі місяці

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Load next