Президентка Грузії пропонує відкласти набрання чинності закону про "іноагентів"

Президентка Грузії пропонує відкласти набрання чинності закону про "іноагентів"

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі закликала правлячу партію відкликати закон про «іноагентів» або ж перенести дату набрання чинності на 1 листопада, тобто після парламентських виборів, що відбудуться 26 жовтня.

Про це повідомляє Эхо Кавказа.

На брифінгу Зурабішвілі дала зрозуміти, що не згодна з пропозицією влади внести поправки до законопроєкту в межах механізму вето. Вона також заявила, що парламенту не слід розраховувати, що вона дозволить собою маніпулювати.

Цей закон - російський, методи нашого уряду - російські, і навіть сьогоднішня промова прем'єр-міністра – російська, - заявила вона.

Президентка заявила, що Грузія вкотре показала світу, що не дозволить ставити під питання її європейське майбутнє і не допустить ухвалення «російського закону».

Раніше прем'єр-міністр Іраклій Кобахідзе заявив, що влада Грузії готова обговорювати зміни до закону про «іноагентів» тільки після того, як його буде ухвалено. «Грузинська мрія» планує ухвалити закон про «іноагентів» у третьому читанні на засіданні 14 травня.

Нагадаємо, У рекрутингових центрах найпопулярніші посади водіїв, механіків, операторів дронів - Умєров

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Через погіршення здоров'я: Саакашвілі сьогодні не братиме участі у судовому процесі Через погіршення здоров'я: Саакашвілі сьогодні не братиме участі у судовому процесі
Напередодні Саакашвілі також не взяв участі у судовому процесі у справі про незаконний перетин грузинського кордону.
Законопроєкт про медичний канабіс винесли на громадське обговорення Законопроєкт про медичний канабіс винесли на громадське обговорення
МОЗ винесло на громадське обговорення законопроєкт про медичний канабіс.
Load next