Британія оголосила про видворення російського військового аташе

Британія оголосила про видворення російського військового аташе

Велика Британія оголосила про видворення російського військового аташе, позбавлення дипломатичного статусу деяких об’єктів нерухомості, а також обмеження терміну дії російських дипломатичних віз.

Про це повідомляє Reuters.

Британський міністр внутрішніх справ Джеймс Клеверлі заявив, що ці дії є наслідком зловмисної діяльності Росії по всій Британії та Європі.

Ми вишлемо російського військового аташе, який є неоголошеним офіцером військової розвідки, – заявив Клеверлі в парламенті.

Також за його словами, з кількох об’єктів нерухомості буде знято дипломатичний статус.

Ми вводимо нові обмеження на російські дипломатичні візи, в тому числі обмежуємо тривалість перебування російських дипломатів у Великій Британії, – додав він.

Нагадаємо,

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Велика Британія почала відкликати своїх дипломатів з України, – BBC Велика Британія почала відкликати своїх дипломатів з України, – BBC
Велика Британія почала відкликати своїх дипломатів з України. Раніше дозвіл на добровільний виїзд своїх дипломатів дали США.
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
Load next