До Києва прибула делегація польських депутатів

До Києва прибула делегація польських депутатів

До України з робочим візитом прибули парламентарії Сейму та Сенату Польщі — представники депутатської групи дружби між двома країнами.

Про це повідомив Голова Верховної Рад Руслан Стефанчук.

За словами спікера, на зустрічі він, зокрема, закликав продовжити санкційний тиск на Росію.

Санкційний тиск на Росію має продовжуватись, насамперед – для унеможливлення подальшого використання РФ своєї військової машини, – зазначив Стефанчук.

За його словами, йшлося про важливість продовження військової підтримки. «Україна нагально потребує додаткових систем протиповітряної оборони для захисту міст від ракетних атак Російської Федерації.

Крім того, парламентарії обговорили шлях України до Європейського Союзу та НАТО. Стефанчук подякував представникам Сенату та Сейму Польщі за потужну парламентську адвокацію цього треку та висловив очікування на результативне для України проведення Вашингтонського саміту.

Нагадаємо, Серед окупаційної армії росії зростає рівень дезертирства ‒ ГУР

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Має бути швидкість та свобода дій": Варшава передасть Києву першу партію оборонної зброї наступного тижня "Має бути швидкість та свобода дій": Варшава передасть Києву першу партію оборонної зброї наступного тижня
Раніше Польща повідомила, що готова передати Україні боєприпаси, переносні зенітно-ракетні комплекси Grom та різні типи безпілотників.
Ексголову поліції Києва призначили заступником Кличка Ексголову поліції Києва призначили заступником Кличка
"За" призначення Крищенка проголосував 91 депутат Київської міськради. На посаді заступника голови КМДА він відповідатиме за питання муніципальної безпеки, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, територіальної оборони та взаємодії з правоохоронними органами.
"Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі "Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі
Денис Монастирський розповів, що мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі під виглядом туристів.
Load next