Зеленський: Мирна угода з рф буде пасткою

Зеленський: Мирна угода з рф буде пасткою

Президент України Володимир Зеленський назвав мирні переговори із Росією нереалістичними.

Про це він заявив в інтерв’ю The Guardian.

За словами Зеленського, перемовини із Росією є нереалістичними. А мирна угода з РФ буде «пасткою», оскільки російський лідер Володимир Путін порушить будь-яку укладену угоду, і йому «не можна вірити».

За словами Президента, Москва скористається будь-якою паузою в бойових діях, щоб «зміцнити свої м’язи на полі бою», і рано чи пізно знову нанесе удар.

Зеленський сказав, що війна Росії проти України схожа на Другу світову війну, але в менших масштабах, через «ідеологію російського фашизму». На його думку, жорстка «методологія» Путіна була такою ж, як і в нацистській Німеччині, і включала «масові страти, поховання і зґвалтування».

Український лідер зауважив, що російські солдати навіть використовували «ті самі маршрути», що й гітлерівська армія у своїй кампанії, щоб захопити Київ і домінувати в країні. Якби Росія перемогла в Україні, Путін прагнув би ще більше перекроїти кордони Європи, напавши на інші країні, додав він.

Це справжня третя світова війна. Путін не божевільний, він небезпечний. І це набагато страшніше. Тобто він не зупиниться, - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, У столичному метро збільшать інтервали між поїздами через дефіцит співробітників

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Load next