Криміналісти національної поліції отримали допомогу від уряду Японії та ПРООН

Криміналісти національної поліції отримали допомогу від уряду Японії та ПРООН
Мобільні ДНК-лабораторії, обладнання та автомобілі отримали криміналісти національної поліції від уряду Японії та ПРООН

Мобільні ДНК-лабораторії, обладнання та автомобілі отримали криміналісти національної поліції від уряду Японії та ПРООН. Це все відбулося в межах проєкту міжнародної технічної допомоги нашій країні

Крім того криміналістичні валізи дозволять забезпечити якісний та ефективний огляд місця злочину та фіксації усіх речових доказів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото) У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото)
Викрадачі вимагали у батьків викуп у два мільйони євро, це - приблизно 61 млн грн. Правоохоронці звільнили дівчину, з нею працює психолог.
Правоохоронці викрили злочинну групу, яка організувала шахрайську схему на закупівлі дронів Правоохоронці викрили злочинну групу, яка організувала шахрайську схему на закупівлі дронів
Правоохоронці викрили злочинну групу, яка організувала шахрайську схему на закупівлі дронів. Загалом вони ошукали людей з усіх регіонів країни на понад 45 мільйонів гривень
Результати транскордонної співпраці: тепер медики мають більше можливостей (відео) Результати транскордонної співпраці: тепер медики мають більше можливостей (відео)
Львівський «ОХМАТДИТ» отримав нову операційну, техніку для малоінвазивної хірургії та телемедичний центр, а польські хірурги поділилися досвідом із нашими медиками.
Load next