Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що виготовляло фальшиві документи

Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що виготовляло фальшиві документи
Організатор цієї незаконної діяльності також знайшов собі ще 9 спільників з якими з різних точок України вони налагодили повний цикл виробництва та збуту підроблених документів.

Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що займалося виготовленням фальшивих документів різних видів.

Організатор цієї незаконної діяльності також знайшов собі ще 9 спільників з якими з різних точок України вони налагодили повний цикл виробництва та збуту цих документів. Також вони створили цілу систему роботи, що дозволяла їм у різний спосіб доставляти товар до клієнтів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика
Станом на ранок 12 травня у місті та області підтверджено 132 046 випадків інфікування коронавірусом, з яких 3407 – летальні.
У львівській лікарні дві кисневі станції самостійно виробляють кисень з повітря У львівській лікарні дві кисневі станції самостійно виробляють кисень з повітря
У міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова запрацювали дві нові кисневі станції американського виробництва, які самостійно виробляють кисень із повітря.
Load next