З Львівщини семеро спортсменів поїдуть на Олімпіаду в Токіо

З Львівщини семеро спортсменів поїдуть на Олімпіаду в Токіо
У Токіо поїдуть Оксана Лівач, Алла Черкасова, Олена Старікова, Станіслав Горуна, Вероніка Марченко, Павло Коростильов та Христина Погранична.

Семеро спортсменів зі Львівщини поїдуть на Олімпіаду в Токіо. Триватимуть головні міжнародні змагання з 23 липня по 8 серпня. І виконком Національного олімпійського комітету затвердив склад збірної України для участі в Олімпійських Іграх.

Отож, серед заявлених атлетів є семеро зі Львівщини. В Токіо поїдуть борчині вільного стилю Оксана Лівач та Алла Черкасова, велосипедистка Олена Старікова, каратист Станіслав Горуна, лучниця Вероніка Марченко, майстер кульової стрільби Павло Коростильов та художня гімнастка Христина Погранична.

Загалом же Україну на Олімпіаді в Токіо представлятимуть 158 спортсменів у 25 видах спорту.

Зауважимо, що через COVID-пандемію українські вболівальники не зможуть потрапити на змагання.

Читайте також
Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео) Фан-зона у Львові: де можна вболівати за українців на Олімпійських іграх в Токіо (відео)
Lviv Olympic Space - унікальний проект Відділення НОК України у Львівській області та Управління спорту ЛМР. Єдиний в Україні безкоштовний простір для перегляду Олімпіади.
У внутрішньому дворику в центрі Львова відкриють Олімпійську фан-зону У внутрішньому дворику в центрі Львова відкриють Олімпійську фан-зону
Lviv Olympic Space діятиме у внутрішньому дворику львівської Ратуші з 23 по 8 серпня. Фан-зона буде безкоштовною для всіх охочих.
Вперше в історії України: суддю боксерського турніру визнали найкращим на Олімпіаді в Токіо (фото) Вперше в історії України: суддю боксерського турніру визнали найкращим на Олімпіаді в Токіо (фото)
Український суддя Павло Василинчук став найкращим суддею боксерського олімпійського турніру Токіо-2020 року.
Loading...
Load next