Спецпропозиція від Lev Development для військовослужбовців ЗСУ, ВПО та тих хто втратив житло внаслідок війни

Спецпропозиція від Lev Development для військовослужбовців ЗСУ, ВПО та тих хто втратив житло внаслідок війни
Lev Development підготував спеціальну пропозицію для військовослужбовців ЗСУ та їхніх сімей, мешканців окупованих територій та тих хто втратив житло внаслідок війни

Унікальна пропозиція для наших захисників, осіб, що втратили своє житло через російську агресію та людей, які переїхали з окупованих територій. Ви можете обрати собі квартиру у житлових комплексах компанії Lev Development, що розташовані у привабливих локаціях Львова та за межами міста, і отримати чудову знижку. 

Lev Development підготував спеціальну пропозицію для військовослужбовців ЗСУ та їхній сімей, мешкацнів окупованих території та тих хто втратив житло внаслідок війни.Тобто для ЗСУ та мешканців тимчасово окупованих територій це є 10% та безвідсоткове розтермінування до здачі будинку в експлуатацію, я для тих хто втратив житло це 13% і безвідсоткове розтермінування, - зазначає менеджер компанії Lev Development Юрій Белей.

Знижка поширюється на квартири, паркінги та комірки, але не на комерційну нерухомість. Для того, щоб її отримати треба лише підготувати документи, що підтверджують ваш статус.

Якщо договір складається безпосередньо на військовослужбовця тоді достатньо будь-якого документа, який підтверджує військову службу або учасника бойових дій посвідчення. Якщо це буде хтось з сім’ї, то тоді потрібні ще документи, які підтверджують 1 лінію спорідненості. Для тих хто проживає на тимчасово окупованих територіях достатньо прописки в паспорті, що дійсно вони там прописані. Для хто втратив житло, то потрібна довідка, що їх житло є непридатним для проживання, - розповів менеджер компанії Lev Development Юрій Белей.

Більше про цю пропозицію вам розкажуть у відділах продажу, а також додаткову інформацію можна знайти на сайті компанії Lev Development.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною
Уламки впали у Радехові.
Load next