У рф невідомі спалили два тепловози: деталі

У рф невідомі спалили два тепловози: деталі

У неділю, 28 квітня, у російському Оренбурзі невідомі спалили дотла магістральний тепловоз марки "2ТЕ10М". Це зменшує можливості військової логістики РФ.

Про це повідомляє ГУР.

28 квітня 2024 року в місті Оренбург в Росії невідомі особи спалили дотла магістральний тепловоз марки "2ТЕ10М, - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що схожий інцидент стався 26 квітня у місті Владикавказ. Тоді вночі вогонь знищив тепловоз "ЧМЕ-3". Розвідники вважають, що ліквідація рухомого складу на російській залізниці зменшує можливості військової логістики РФ. 

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 79 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Load next