Зеленський провів засідання Ради нацбезпеки й оборони в оновленому складі

Зеленський провів засідання Ради нацбезпеки й оборони в оновленому складі

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ради нацбезпеки й оборони в оновленому складі.

Про це він повідомив у соцмережі.

Зеленський окреслив 5 завдань, які стоять перед оновленим складом РНБО.

Перше – посилення можливості України прогнозувати та впливати на процеси, від яких залежить національна безпека держави. Друге – продовження виконання всіх поточних завдань системи РНБО. І особливо уважно – щодо санкційної політики нашої держави, - зазначив президент.

Третє – доктринальна робота. Чіткість національних орієнтирів і системність у їх реалізації – це те, що потрібно і зараз, і після війни.

Четвертим завданням є посилення кібербезпеки. Президент вказав на потенціал, який має РНБО для захисту від ворожих дестабілізаційних операцій. Також Зеленський очікує від органа координації всіх державних інституцій у цій сфері.

І п’яте – робота Ставки, проєкти рішень, контроль за виконанням рішень – усе це, звичайно, має бути продовжене. Очевидний пріоритет – це оборона нашої держави та захист нашого суспільства, - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, Президент представив нового секретаря РНБО

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Load next