У запорізькому цирку зірвалися з висоти неповнолітні гімнасти

У запорізькому цирку зірвалися з висоти неповнолітні гімнасти

У Запорізькому державному цирку двоє неповнолітніх гімнастів під час виконання номера зірвалися з 3-метрової висоти та впали на арену; поліція з'ясовує обставини та причини події.

Про це повідомляє обласна поліція.

Як зазначається, інцидент стався 27 квітня. До реанімаційного відділення Запорізької обласної дитячої лікарні доправлено двох неповнолітніх - 15-річного хлопця і 12-річну дівчину.

Попередньо поліцейські з’ясували, що близько 18:00 під час вистави в міському цирку виконавці гімнастичного номера програми не втримались на канаті та зірвались з 3-метрової висоти. Через падіння обоє отримали травми різного ступеня тяжкості, - поінформували у поліції.

Повідомляється, що діти перебувають у лікарні, загрози їхньому життю немає.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, Партизани виявили у Джанкої одну з найбільших нафтобаз

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
15 років за ґратами проведе агент воєнної розвідки рф, який «працював» на Запоріжжі 15 років за ґратами проведе агент воєнної розвідки рф, який «працював» на Запоріжжі
Зловмисника визнано винним у державній зраді.
Нападали на банки та інкасаторів: СБУ затримала банду, яку 5 років розшукували (фото) Нападали на банки та інкасаторів: СБУ затримала банду, яку 5 років розшукували (фото)
Затримані зловмисники переховувалися на базі у Донецькій області. Об’єкт має особливу систему захисту.
Load next