На Полтавщині на смітнику знайшли немовля

На Полтавщині на смітнику знайшли немовля

Житель Глобиного Полтавської області знайшов на смітнику немовля, дитину доправили до лікарні.

Про це повідомляє поліція Полтавської області.

Як розповів начальник відділу №1 (м. Глобине) Кременчуцького райуправління поліції Сергій Джулай, повідомлення про знайдену на смітнику дитину надійшло у неділю близько 13:00. На місце відразу прибули слідчо-оперативна група, працівники ювенальної превенції, експерти, кінологи, оперативники, дільничні офіцери поліції та медики.

Дитина направлена каретою швидкої допомоги до перинатального центру міста Кременчука, де їй надають необхідну допомогу. Стан дитини середньої тяжкості, - зазначив Джулай.

Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи, щоби встановити особу, яка викинула дитину.

Тривають слідчо-оперативні заходи.

Нагадаємо, Словаччина виступає проти включення ядерного палива до санкцій ЄС щодо рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Загинуло немовля і троє травмованих: жахлива аварія на Прикарпатті (фото) Загинуло немовля і троє травмованих: жахлива аварія на Прикарпатті (фото)
Внаслідок аварії загинуло п`ятимісячне немовля з автомобіля, а також постраждали водій і двоє пасажирів – жінка і літній чоловік.
СБУ заблокувала мільйонні активи видобувної компанії рф (відео) СБУ заблокувала мільйонні активи видобувної компанії рф (відео)
Наразі арешт накладено на більше 40 одиниць спецтехніки і тепловозів, а також на цілісний майновий комплекс білоруської компанії.
Стріляли по ногах та підпалили машину: у Кривому Розі невідомі напали на чоловіка Стріляли по ногах та підпалили машину: у Кривому Розі невідомі напали на чоловіка
Потерпілому знадобилася допомога медиків.
Loading...
Load next