Miss beauty of Ukraine 2024: як все відбувалося?

Miss beauty of Ukraine 2024: як все відбувалося?
У місті Лева відбулася масштабна благодійна подія національного рівня «Miss beauty of Ukraine 2024». Дівчата з усіх куточків країни боролися за головну корону та титул красуні України

У місті Лева відбулася масштабна благодійна подія національного рівня «Miss beauty of Ukraine 2024». Дівчата з усіх куточків країни боролися за головну корону та титул красуні України. У кастингу взяли участь 250 конкурсанток, лише 16 з них пройшли у фінал.

Підготовка дівчат тривала 1,5 місяці. Разом з фахівцями працювали над розкриттям природної харизми, навчали правильній подачі, ходьбі та як необхідно поводитися на сцені. З 16 дівчат більшість вперше брали участь у подібному конкурсі.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото) У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)
У 59-річного винуватця аварії, власника авто Nissan X-Trail, після ДТП у крові виявили 1,42 проміле алкоголю. Однак, чоловік запевнив, що вжив спиртне вже після аварії, через стрес.
РІЗДВЯНЕ: Дітей вчили як майструвати ЯЛИНКИ та розмальовують ПРЯНИКИ РІЗДВЯНЕ: Дітей вчили як майструвати ЯЛИНКИ та розмальовують ПРЯНИКИ
30 малюків у три зміни майструють ялинки та розмальовують пряники
Load next