У Львові навчають лікарняних клоунів, які допомагають хворим діткам

У Львові навчають лікарняних клоунів, які допомагають хворим діткам
Волонтери допомагатимуть хворим дітям та їх рідним, які перебувають у лікарнях. У школі клоунів навчають не лише жартувати, але і правильно реагувати на поведінку дитини

Коли до лікарні заходять Тьома і Пончик – усмішка на обличчі точно зявляється у всіх. Вони вже не один рік веселять дітей, батьків та медичний персонал, адже знають, що хороший настрій не тільки полегшить, але і позитивно вплине на процес лікування маленьких пацієнтів.

А щоб лікарняних клоунів було якомога більше і вони могли допомагати діткам у Львові працювала спеціальна школа, яку організував благодійний фонд «Крила надії». 

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
"Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео) "Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео)
Внаслідок інциденту на місце події батьки дитини викликали патрульних. Після того, як правоохоронці підтвердили ознаки сп’яніння у лікаря - на чоловіка склали протокол, а згодом його відсторонили від роботи.
У Західноукраїнському дитячому медичному центрі майже 90% маленьких пацієнтів одужують від лейкемії (відео) У Західноукраїнському дитячому медичному центрі майже 90% маленьких пацієнтів одужують від лейкемії (відео)
Ще 35 років тому в Україні лише одиниці одужували від гострої лейкемії, тобто раку крові.
Loading...
Load next