Путін готовий припинити війну в Україні на поточних лініях фронту ‒ Reuters

Путін готовий припинити війну в Україні на поточних лініях фронту ‒ Reuters

Глава росії володимир путін нібито готовий зупинити війну в Україні шляхом домовленостей про припинення вогню, які визнавали б поточні лінії фронту. 

Про це повідомляє Reuters з посиланням на чотири російські джерела.

Така інформація з’явилася на тлі нового наступу на Харківщині.

За словами співрозмовників видання, путін радше "використав би нинішній імпульс росії, щоб залишити війну позаду".

Глава рф наразі вважає, що територіальних захоплень у війні достатньо, щоб «продати перемогу» російському народу, ‒ додали джерела Reuters.

Наближені до Кремля люди відзначили: путін розуміє, що будь-які нові досягнення вимагатимуть ще однієї загальнонаціональної мобілізації, а він цього не хоче. Інше джерело, наближене до російського диктатора, заявило, що його популярність впала після першої мобілізації у вересні 2022 року.

Мобілізація налякала частину населення росії, змусивши сотні тисяч чоловіків призовного віку залишити країну, ‒ зазначили у виданні.

Опитування показали, що популярність путіна впала на кілька пунктів.

Нагадаємо, Угорщина "переосмислює" своє членство у НАТО - Орбан

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна "Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна
Володимир Зеленський відреагував на пропозицію російського президента щодо переговорів з ватажками ЛНР та ДНР. Президент України різко відкинув пропозицію Путіна щодо обговорення питання війни на Донбасі з представниками "народних республік".
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
Load next