У Львові провели навчання з домедичної допомоги

У Львові провели навчання з домедичної допомоги
Львівський обласний центр Екстреної медичної допомоги проводить тренінги для представників ЗМІ, де навчають алгоритму дій допомоги потерпілому до приїзду швидкої

Не тільки інформують, але і самі навчаються. Львівські журналісти проходять короткі тренніги з надання домедичної допомоги. Зокрема, Львівський обласний центр Екстреної медичної допомоги підготував програму навчання, де зібрані найпростіші медичні заходи для порятунку потерпілого.

На короткому 4-годинному тренінгу розповіли про серцево-легеневу реанмацію, використання дефібрилятора, про методи зупинки кровотеч, допомогу при удавленні, судомному нападі тощо.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Перше вересня у Lviv British School: як розпочався навчальний рік? Перше вересня у Lviv British School: як розпочався навчальний рік?
Цьогоріч навчання проходитиме для 0-4 класів, а наступного року вступати зможуть учні середніх та старших класів
Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео) Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео)
Автошкола «EasyDrive» спільно з патрульною поліцією Львівщини в інтерактивній та легкій формі навчали дітей правил дорожнього руху.
Навчальний рік у школі: у Львові дітлахи та їх батьки готуються до 1 вересня (відео) Навчальний рік у школі: у Львові дітлахи та їх батьки готуються до 1 вересня (відео)
До початку нового навчального року залишилось менше місяця. Батьки квапляться придбати для своїх дітлахів усе необхідне.
Load next