Через застосунок «Резерв+» оновили дані понад 1,1 мільйона військовозобов'язаних

Через застосунок «Резерв+» оновили дані понад 1,1 мільйона військовозобов'язаних

На сьогодні через мобільний застосунок "Резерв+" оновили свої персональні дані майже 1 мільйон 170 тисяч військовозобов'язаних українців.

Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону.

Ми, Міністерство оборони, цифрова команда, дуже цінуємо відповідальність наших громадян - наразі свої дані оновили понад 1 мільйона 250 тисяч військовозобов'язаних, з них майже 1 мільйон 170 тисяч зробили це через застосунок "Резерв+", ‒ сказала Черногоренко.

За її словами, цифровізація в Україні доводить свою популярність, українські громадяни цінують зручність, а застосунок є найбільш популярним способом оновлення даних.

Так, у ТЦК та СП оновили свої дані 48 тисяч наших громадян, в ЦНАПах - майже 68 тисяч оновлень. За кордоном свої дані оновили майже 15 тисяч військовозобов'язаних, ‒ додала заступниця міністра оборони.

Вона також зазначила, що частина даних, які знаходяться в реєстрі "Оберіг" щодо військовозобов'язаних, потребують уточнення і звернення до ТЦК, тому був розроблений ряд системних змін для того, щоб уникнути зайвих черг до ТЦК.

Також ми зараз знаходимося в процесі оновлення з боку Міністерства економіки даних про бронювання, і ми на системному рівні зробимо оновлення даних про бронювання і люди, просто роблячи запит в "Резерв+", будуть бачити свій актуальний стан щодо бронювання, ‒ запевнила Черногоренко.

Нагадаємо, Заробив $1 млн на ухилянтах: посадовця Одеського ТЦК взяли під варту

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next