"Танці з ядерним бубном" - ГУР про заяви рф щодо ядерної зброї у білорусі

"Танці з ядерним бубном" - ГУР про заяви рф щодо ядерної зброї у білорусі

У ГУР прокоментували заяви рф про ядерну зброю у білорусі. Там назвали це шантажем.

На цьому наголосив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

За його словами, "глава" білорусі олександр лукашенко не здатний вплинути на розміщення, використання чи долю російської ядерної зброї.

Звичайно, народ Білорусі вкотре опиняється в заручниках, тепер уже додатково з елементом ядерного аргументу, ядерного шантажу. Чимось додатковим для Європи, для НАТО, для України це не загрожує. Але Путін показує, мовляв, ще може зробити кілька кроків на шахівниці, – пояснив Юсов.

Він зазначив, що "танці росіян з ядерним бубном у Білорусі є очікуваними".

Незважаючи на всі танці з бубном, тепер уже ядерним бубном, для України важливим фактором залишається те, що Білорусь не втягнута у повномасштабну наземну війну росії проти України, і ознак цього не спостерігається. Хочуть покричати, помахати кулаками, погрожувати комусь, грізно поворушити вусами? – Ну, будь ласка, – підсумував представник ГУР.

Нагадаємо, ЗСУ збили російський гелікоптер Ка-52

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі
Російські військові влаштували провокацію на кордоні України та Білорусі. Російські літаки вилетіли з аеродрому в Білорусі, зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами, після чого нанесли вогонь по населеному пункту Копані в Білорусі.
НАТО та США вважають, що Білорусь незабаром вступить у війну з Україною НАТО та США вважають, що Білорусь незабаром вступить у війну з Україною
Остаточне рішення залишається за путіним.
Loading...
Load next