Уряд звільнив Половенка з посади заступника міністра оборони

Уряд звільнив Половенка з посади заступника міністра оборони

Кабінет міністрів на засіданні у вівторок ухвалив низку кадрових рішень, зокрема звільнив Віталія Половенка з посади заступника міністра оборони.

Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Кабінетом міністрів України звільнено Половенка Віталія Миколайовича з посади заступника міністра оборони України, - заявив він.

Також рішенням уряду з посади заступника голови Національної соціальної сервісної служби звільнено Тетяну Лактіонову. Уряд тимчасово поклав виконання обов’язків державного секретаря Міністерства у справах ветеранів на Віту Шаповалову.

Водночас було погоджено призначення Михайла Мельника на посаду голови Сумської районної державної адміністрації Сумської області.

Крім того, Кабмін погодив призначення Юрія Гузинця заступником голови Закарпатської обласної державної адміністрації після погодження його звільнення з посади голови Ужгородської районної державної адміністрації Закарпатської області.

Нагадаємо, Сирський обговорив з військовим керівництвом Литви ситуацію на полі бою в Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Знайшли алкоголь і метадон: деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото) Знайшли алкоголь і метадон: деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)
Є ймовірність, що Поляков міг померти через одночасну дію на організм алкоголю та метадону. Проте, прокуратура запевняє, що поки щ не отримувала результатів експертизи.
Load next