Сили оборони півдня відбили сім штурмів росіян у напрямку плацдарму біля Кринок на Херсонщині

Сили оборони півдня відбили сім штурмів росіян у напрямку плацдарму біля Кринок на Херсонщині

Українські захисники відбили сім ворожих штурмів у напрямку плацдарму біля Кринок.

Про це повідомили Сили оборони півдня України.

На лівобережжі Дніпра, на тимчасово окупованій Херсонщині, ворог здійснив 7 штурмів в напрямку плацдарму біля Кринок. Зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні позиції, – ідеться у повідомленні.

На Оріхівському напрямку окупанти здійснили 5 штурмів, з яких 3 в районі Старомайорського, 2 в районі Роботиного. Успіху не мали.

Контрбатарейна боротьба в операційній зоні триває. Сили оборони продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання й укріплення позицій.

Російські загарбники тиснуть артилерійськими обстрілами й застосовують велику кількість ударних дронів різних типів.

Ворог не припиняє вести аеророзвідку. За добу в операційній зоні зафіксований проліт 155 розвідувальних дронів.

На Оріхівському напрямку протягом бойової доби росіяни здійснили вісім авіаційних ударів із застосуванням восьми керованих авіабомб та понад 20 некерованих авіаракет.

Нагадаємо, Знищення Ту-22М3 є переломним моментом - Повітряні сили

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Load next